Background Image

Netwerk Onderzoek Diensten

NOD laat uw netwerk beter presteren

Netwerkdiensten

U zoekt een betrouwbare partner bij het uitvoeren van een netwerkaudit of uitbreiding van uw netwerk.Of het nu gaat om een acuut probleem of teruglopende performance. NOD reikt oplossingen aan door het meten van data op uw netwerk en deze te analyseren.

Performance Analyse

De borging van betrouwbaarheid en continuïteit van uw netwerk of van uw belangrijkste applicatie ligt in handen van uw technisch team: uw netwerk-, systeem- en applicatiebeheerders. NOD ondersteunt hen bij het realiseren van uw verwachtingen en continuïteitseisen. U voorkomt hiermee risico's in uw productieproces. We begeleiden u bij eventuele aankoop of uitbreiding van de noodzakelijk tools om aan gestelde eisen te voldoen en realiseren de inbedding van deze tools in de organisatie.

Viavi Producten

Bekijk welke apparatuur wij gebruiken voor stresstesten van performance en continuïteit. Afhankelijk van de eisen die u aan uw netwerk stelt, kan deze apparatuur u ondersteunen in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

NOD is partner van VIAVI

Voor complexe netwerkmetingen heeft u geavanceerde netwerkanalyzers nodig. Uit onze ervaring blijkt dat analyzers van Viavi Solutions (voorheen JDSU) hieraan voldoen.

NOD is een samenwerkingsverband met Viavi Solutions aangegaan en al meer dan 20 jaar een volledige Channel- en trainingspartner van Viavi Solutions. NOD is bevoegd om test- en meetapparatuur van Viavi Solutions aan te bieden aan haar klanten.

Contacteer ons

Wij beantwoorden graag uw vragen.


E: info@nod.nl
T: +31(0)486 420 415


Hegveld 12
5363 VH
Velp NBr.

Pic