Background Image

Performance Analyse

NOD begeleidt u naar proactieve monitoring van uw netwerk.
Wij zorgen voor de juiste oplossing die aansluit op uw processen en informatiebehoefte.

Netwerk Performance Monitoring

U wilt voorkomen u dat gebruikers last ervaren van performance problemen in het netwerk en wilt naar Netwerk Performanc Monitoring (NPM)
We begeleiden u bij het in kaart brengen van de behoefte en realisatie van onderstaande processen.

Monitoring

U wilt meer controle over continuiteit en pro actiever ingrijpen bij misstanden in het netwerk. Hiervoor stelt u eerst op welke KPIs u wilt monitoren die de basis vormen voor dashboards.

Troubleshooting

Door de monitoring signaleert u misstanden in het netwerk op tijd. U wilt de juiste analyse toepassen en kunnen downdrillen naar de oorzaak van het probleem.

Reporting

U wilt binnen uw organisatie kunnen rapporteren over de prestaties van het netwerk en het behalen van uw KPIs (Key Performance Indicator).

Background

Applicatie Performance Monitoring

U heeft een applicatie dat het kloppend hart is van uw organisate. Denk bijvoorbeeld aan een webshop of de core applicatie van het ziekenhuis. U wilt naar Applicatie Performance Monitoring (APM).
We begeleiden u bij het in kaart brengen van de behoefte en realisatie van onderstaande processen.

Monitoring

U wilt meer controle over continuiteit en pro actiever ingrijpen bij misstanden in de applicatie. Hiervoor stelt u eerst op welke KPIs (Key Performance Indicator) u wilt monitoren die de basis vormen voor dashboards.

Troubleshooting

Door de monitoring signaleert u misstanden door applicaties op tijd. U wilt de juiste analyse toepassen en kunnen downdrillen naar de oorzaak van het probleem.

Reporting

U wilt binnen uw organisatie kunnen rapporteren over de prestaties van de applicatie en het behalen van uw KPIs (Key Performance Indicator).

Werkwijze

Of u nu naar pro actieve monitoring van uw netwerk wilt of van uw belangrijkste applicatie, onze werkwijze gaat altijd in drie stappen.

Behoeften

Samen met u brengen we de operationele behoeften in kaart. Wij brengen een advies uit welke producten in uw situatie het meest geschikt zijn. Dit kan zowel hardware als software zijn.

Implementatie

Wij zorgen voor installatie en configuratie. We dragen zorg voor de juiste trainingsbehoefte en instructies zodat u de uitgerolde hardware en software in zelf in beheer neemt.

Nazorg

Samen met u controleren wij of daadwerkelijk in de operationele behoeften voorzien is. Zo borgen we de continuiteit na de doorgevoerde veranderingen. Wij zijn altijd aanwezig om met u de laatste wijzigingen door te voeren.

Als data uw valuta is

Security

Article Image

Het beveiligen van uw netwerk is een noodzaak voor continuïteit en performance. NOD helpt u graag verder om vast te stellen welke risico's voor uw organisatie gelden en hoe u deze kunt mitigeren met netwerkbeveiliging. Zo heeft u betrouwbaar advies waarmee u keuzes kunt maken om de juiste investeringen te doen en kansen op datadiefstal, cybercriminelen, virussen of hackers te mitigeren.

Tegelijkertijd adviseren wij u over de juiste investeringen om incidenten te bestrijden. Wanneer zich deze ondanks maatregelen toch voordoet, is het bepalen van de oorzaak en het zo snel mogelijk ingrijpen van vitaal belang. U wilt bijvoorbeeld weten van welk IP adres een virus afkomt, om deze zo snel mogelijk te blokkeren. Daarnaast wilt u voldoende informatie bewaren om de impact te bepalen.

Vragen?

Contacteer ons